Stručni saradnik Milan Ivušić je iskusni Food &Beverage menadžer sa bogatim profesionalnim portfoliom i ekspertizom kako u gastronomiji, na pozicijama šefa kuhinje , tako i u samom servisu na pozicijama food & beverage manager u najpoznatijim kompanijama i restoranima širom Evrope.
Kako je rođen i deo svog života proveo na Hvaru, njegova pomoć i iskustvo je nemerljivo kao i njegova specijalnost u oblasti poznavanja jela od ribe, morskih plodova kao i vinske karte tog područja.
Ukoliko ste zainteresovani, pre odlaska u vašu hvarsku avanturu, možete da obnovite svoja znanja u pomenutim oblastima i dodatno obogatite vašu biografiju što će vam zagarantovati uspešan rad u renomiranim hvarskim hotelima, hostelima i poznatim ribljim restoranima. Za sve zainteresovane kandidate pripremili smo jednodnevni besplatan trening gde ćemo proći osnove tipičnog mediteranskog ugostiteljstva.
Ako ipak želite da prodrete u srž ukupnog gastronomskog doživljaja ovog područja, možete se prijaviti za pomenute usko specijalizovane treninge, a mi smo za vas formirali najpovoljnije uslove, koji su nemerljivi znanjem koje ćete na njima steći. Za više detalja o treninzima pošaljite upit na info@sezonci.rs ili nas kontaktirajte telefonom.
Treninzi se održavaju u toku januara, februara i marta.
